sexstories.com

Font size : - +

Janni byens slemme tøs, som lignede en sexet fotomodel med langt tykt hår, havde længe været på kant med loven. Til sidst blev hun hapset på fersk gerning, og sendt 4 år i ungdomsfængsel på den øde ø, som alle byens unge kriminelle tøser havde hørt skrækhistorier om. Øen lå nogle få timers sejllads fra fastlandet, så flugt var umuligt. Det var en arbejdslejr, og flere af byens pigebander havde været derude periodevis. Det var ikke småting som de kunne fortælle om, hårdt fysisk arbejde på øens store fiskefabrik og liderlige unge vagter som voldtog dem både i arbejdstiden og om natten. Det var ikke et rart sted, men man vænnede sig til det i længden, havde de sagt. Det eneste der ikke manglede derude var pik. Det og så masser af hårdt arbejde var der rigeligt af.



Janni blev en tidlig morgen lagt i lænker og brutalt slæbt ombord på politibåden som var den eneste forbindelse til øen. Janni græd og hylede, men der hjalp ingen kære mor, og et par betjente sparkede hende ombord og spærrede hende inde i en lille celle. Et par timer senere lagde de til i øens lille havn. Det vrimlede med vagter, som hjalp med at fylde nogle fragtskibe inde i en speciel indhegning på havnen med de færdige fiskeprodukter, som tøserne havde produceret. Nogle fiskerbåde lå der også og landede i indhegningen. De fik bedre pris end ovre på fastlandet, så der var stor rift om at lande derude.



Dog fik ingen lov til at komme indenfor indhegningen. Janni blev hylende slæbt op på kajen, og slæbt indenfor indhegningen hvor en politibil ventede på hende. De kørte nogle få meter ind i pigefængslets område. Der var flere rækker stålhegn udenom, og mange vagttårne. Janni opdagede at de kriminelle tøser som havde været derude ikke havde overdrevet. Der var to store betonbygninger i lejren. Den ene var det store pigefængsel og den anden var den store fiskefabrik. Janni blev slæbt ind i fængselsbygningen, hvor nogle unge liderlige vagter i store sortgrønne gummioveralls gik og holdt vagt.



De var bevæbnede med store stokke. Janni fik besked på at aflevere sin sportstaske med nogle få ting, som straks blev konfiskeret. Bagefter blev hun slæbt ind i et betonrum og tvunget til at smide al tøjet, og vagterne tog hendes mål og skrev det på et stykke papir.. Vagterne klippede hendes lange hår i skulderlængde og gav hende en elastik til at samle det i en hestehale, og så begyndte de at undersøge hende. Janni hylede og skreg, og fire unge mænd holdt hende i et jerngreb, mens den femte begyndte at tage et par tynde latexhandsker på og dyppe dem i en dåse med vaselin.



Janni blev lagt ned over et koldt stålbord, og vagten begyndte at undersøge røvhullet. Det gjorde ondt da han begyndte at rode rundt i endetarmen med sine tykke fingre. Janni stønnede og skreg, og vagterne smed hende op på bordet og holdt hendes arme og ben i et fast greb, mens vagten begyndte at stikke fingrene langt op i fissen. janni stønnede og skreg og begyndte at blive våd. de så jo ret godt ud disse unge fyre, og hun begyndte langsomt at tænde på dem. Bagefter smurte de barberskum rundt på fissen, og barberede den. Det vil du fremover få gjort hver 14 dag, sagde de. De undersøgte og følte på hendes store patter, og fandt ingen ting.



Dig skal vi nok få lært at kende bedre sagde de. Til sidst smed de hende ind under en kold bruser, og Janni blev vasket grundigt. Inde i rummet ved siden af fik janni et håndklæde, og udleveret pigefængslets uniform. Et sæt blåt arbejdstøj fra kansas som bestod af overalls og en buseronne, en arbejdsskjorte, et par varme sokker, noget varmt undertøj og et par hvide gummistøvler. På ryggen af skjorten og buseronnen og overallsen var trykt med store bogstaver FISKEFABRIK. Vagterne klippede jannis lange negle helt i bund. det får du ikke brug for herude, sagde de. Janni græd, og begyndte langsomt at tage det udleverede blå arbejdstøj på.



Historierne havde ikke været overdrevede, som hun havde hørt inde i byen. Så blev hun slæbt ind i en lille celle, hvor der bare var en briks med læderremme, et WC af stål og en ulækker håndvask og en stol til at lægge tøjet på. I den ene ende af bygningen var et stort fæles spiserum med lange rækker af bænke og borde, hvor tøserne kunne bruge lidt af deres sparsomme fritid, og et bruserum og nogle WC'er. Janni blev slæbt ned i spiserummet og fik udleveret en skål fiskesuppe og en humpel brød samt en P-pille. du får 20 min. til at æde sagde vagterne. Her arbejder I fra klokken 6 om morgenen til klokken halv otte om aftenen 6 dage om ugen.



Om søndagen skal I gøre fabrikken ren. Da hun havde spist blev hun slæbt over i fiskefabrikken.Vagterne sagde at hun ikke var blevet sendt herud for at drive den af. Ovre i fiskefabrikken, fik janni udleveret et par tykke orange gummiærmer og et par tykke orange gummioveralls, Så var hun klar til at arbejde. Inde i den larmende fabrikshal, blev hun placeret i den lange række af unge tøser som stod og rensede og flåede fisk. Det løb ned af deres gummioveralls med fiskeslim, indvolde og fiskeskæl Deres blå buseronner så heller ikke for rene ud. De måtte ikke bruge handsker, og deres muskuløse arme og næver med hård, ru og rynket hud og halvt flossede negle, fortalte at dette ikke var en parfumebutik. Vagten gav hende en skarp kniv, og bad de andre duller vise hvordan man skærer fladfisk.



Der stank af fisk overalt og Janni var ved at brække sig. Nogle andre duller gik rundt med en lille vogn med en masse fiskekasser, løftede dem op,og væltede flere kasser fisk ud på bordet. Det sprøjtede med vand og fiskeslim på alle dullerne ved bordet. Forsigtigt tog hun en stor fladfisk. Den var slimet og ækel at røre ved. Det løb med koldt vand hen over bordene, og Jannis spinkle fingre begyndte at fryse. Bianca en af de andre duller, viste hende hvordan hun skulle gøre. De andre tøser begyndte at spørge Janni om hvorfor hun var blevet sendt herud og hvor længe hun skulle være her.



Janni fortalte om hvordan hun havde lavet små indbrud, og at hun skulle være herude i 4 år. Det er ikke så slemt sagde de andre duller. Vi har allerede været her i 2 år og skal være her i 3 år mere. Det vænner du dig også til. efter et par måneder så går smerten over. Du kommer ikke til at kede dig herude. om dagen skal du arbejde, og om natten skal du ha pik. Vagterne er meget sultne. Det er derfor vi skal ha en P-pille hver dag.



Hele dagen stod Janni og flåede fisk, det var ulækkert og tiden føltes som en evighed. endelig blev klokken halv otte. Dullerne spulede bordene og deres gummioveralls, Jannis hænder og fingre var helt ødelagte af det hårde arbejde. Dullerne hængte deres gummioveralls i en lang række ved indgangen til fabrikken. Så gik turen over i fængselsbygningen hvor de fik fiskesuppe og en tyk humpel brød. Klokken halv ni blev de bruset i baderummet, og så fik alle en ble på. Bianca sagde til den forskrækkede Janni, at så gjorde det ikke så meget om de pissede i sengen om natten Dullerne duftede af sæbe og fisk på en gang.



Fiskeskællene kunne langtfra vaskes af, og de sad godt groet fast på dullernes arme og hænder. De ville kun få skiftet deres buseronner og overalls en gang om ugen når de var færdige med at skrubbe fabrikken ren om søndagen. Det var om torsdagen, og Bianca og de andre dullers arbejdstøj var godt beskidte af det ulækre arbejde. Inde i cellen skulle de smide tøjet og lægge det på stolen, og så blev pigerne spændt fast til sengen, og fik bundet en sort blød men bred gummirem imellem tænderne. Der var fire læderremme, To til fødderne og to til håndleddene. Så blev lyset slukket. I mørket kunne hun høre hvordan vagterne begyndte at voldtage flere af de unge duller. De stønnede og skreg. Janni gøs men blev også skrup liderlig på en gang. Safterne begyndte at gennemvæde fissen. Godt hun havde ble på.



Næste morgen klokken fem ringede en klokke ude på gangen, og døren blev hevet op. Vagterne løsnede Janni, og gav hende ordre på at klæde sig på. Om max. 20 minutter skulle hun være nede i spisesalen. De fik en kop te og fiskesuppe. Bagefter blev de jaget over på fabrikken. først om 13½ time ville hun få fri igen. Midt på formiddagen kom en af vagterne og hentede Janni med ud på lageret, Han var som de andre vagter klædt i grønsorte gummioveralls. Han begyndte at tage på Janni, og hans liderlige hænder kravlede ind under hendes orange gummioveralls og begundte at knappe messingknapperne op i taljen på de blå kansasoveralls, langsomt begyndte han at give Janni finger. janni stønnede og skreg, men indrest inde nød hun det. vagten så lækker ud, og hun lod ham gøre hvad han ville. Pludselig begyndte de at kysse hinanden liderligt. Vagten tog bukserne af, og Janni skulle slikke hans stive pik.



Efter en times tid, blev Janni sendt tilbage til arbejdet. Hvad gjorde han ved dig spurgte de andre duller nysgerrigt. Janni fortalte hvad der var sket. Om natten lå Janni igen med ble på og var spængt fast til briksen. Pludseligt kom den samme vagt som om formiddagen ind i cellen. Vi blev vist ikke helt færdige, sagde han, og flåede bleen af Janni og voldtog hende. Dullerne var spændt sådan fast, at de lå med spredte ben under tæpperne. Hans pik var allerede godt stiv og han satte sig ovenpå Janni og begyndte at banke den frem og tilbage i jannis fisse. Janni stønede og skreg som en lassiehund. Den brede sorte gummirem mellem tænderne forhindrede janni i at kunne sige noget forståeligt. Kun nogle mærkelige lyde slap ud. Sveden løb ned over dem begge og janni begyndte kunne mærke stanken fra fabrikken.



Fiskestanken sad i alt, fulgte med "hjem" og kunne ikke vaskes ud. Bagefter skulle hun slikke pikken. Jeg kommer igen, sagde vagten inden han gik. snart faldt den udmattede janni i dyb søvn. Det havde været en hård dag. Sådan gik den ene dag med den anden. Jannis arme og hænder og fingre begyndte at ligne de andre dullers. Huden i hænderne begyndte at blive hård og ru, og fingrene tykkere, Janni havde efterhånden vænnet sig til det hårde og beskidte arbejde. Hver nat kom den samme vagt ind i cellen og voldtog hende. Janni begyndte at vænne sig til det, og bare det at få pik hver nat, fik hende til at glemme alle dagens strabadser inde på fabrikken, En søndag nat kom den samme vagt ind, han var blevet lidt varm på Janni, og hun var den eneste han voldtog.



Til sidst begyndte han at løsne remmene på Janni. Hun kunne alligevel ikke flygte nogen steder hen, og skulle hun overfalde ham, ville hun komme op på kommendantens kontor og få smæk med den store bambuspisk, samt få lagt 10 år oven i straffen. Vagten løsnede Janni og bad hende følge med. I morgen var fridag, der var ingen fisk i fabrikken, men tiden skulle udnyttes alligevel. Vagten slæbte den halv nøgne Janni med ned i kælderen, og ind i et rum. Der var et par andre duller derinde, bl.a. Bianca. Janni og de andre duller fik to sæt tykt gult gummitøj udleveret, en gasmaske, sorte gummihandsker og grønne gummistøvler. Vagterne var i hopla den nat.



Det ene sæt gummitøj blev vendt med vrangen ud, og janni og dullerne fik besked på at smide undertøjet og bleen, og istedet at tage det på. Vagten smurte først en masse vaseline op mellem benene på den lange række af duller. Vagten strammede selerne godt i de tykke stive gummioveralls så de rigtigt strammede i fissen og røven. Janni mærkede det kolde gummi imod sin hud. Du får ikke brug for bleen hernede, grinede vagten. Så fik janni den tykke gummibuseronne på. Bagefter fik hun det andet sæt gummitøj udenpå, som vendte gummisiden ud.



Vagterne havde i farten glemt en gasmaske til Janni. I stedet fandt vagten en sort gummimaske som Janni fik trukket ned for ansigtet, med et par huller til øjne, næse og mund Janni mærkede den stærke intense lugt af gummi, og sveden begyndte at hagle ned over hele kroppen. Janni og de andre duller skulle gagges. På hænderne fik hun et par stramme sorte gummihandsker. Hun fik de grønne gummistøvler på og der blev lagt lænker om hænder og fødder. En bred sort gummipind blev stukket ind imellem tænderne, og hun blev som de andre smidt ned på en tyk gummimadras på det kolde betongulv. I gummioverallserne var der et stort hul i skridtet, og Janni blev nu lænket og gagget, sat op på en træstol, hvor sædet lignede et WCbræt. Benene blev løsnet lidt, så de bedre kunne spredes, og igen blev Janni ligesom Bianca og de andre duller spændt fast. Under sædet blev der løftet en stor dildo op, og den gled op i fissen, og vagterne startede dem. Dildoen vibrerede frem og tilbage.



Dullerne stønnede og skreg liderligt. Janni havde prøvet det en gang, da hun havde en birolle i en pornofilm inde på fastlandet, så hun tog det som en extra liderlig oplevelse. det var bedre end at stå i 13½ time over i den fugtig kolde og stinkende fabrikshal. Nogle af de andre duller skreg som stukne grise, de havde aldrig prøvet den slags ting før. Det er bonussen for godt udført arbejde , sagde vagterne. I får jo ingen ordentlig løn herude. Dullerne fik 20 kr om dagen i godtgørelse, som kunne bruges på slik, sæbe og smøger. det var alt. 4 timer senere blev dullerne løsnet og fik besked på at klæde om i deres undertøj og tage en ny ble på. Dullerne var godt svedige og våde, både af det lufttætte gummitøj på deres kroppe, de sorte gasmasker af tykt gummi, samt dildoen som havde hamret ud og ind i dem.



Deres svedige kroppe stank af en blanding af gummi og fisk på en gang. Fiskestanken fra fabrikken sad i hud og hår, og kunne ikke vaskes ud om aftenen inde i det store fælles bruserum Nu var der klart til det næste hold af duller, som skulle have sin andel i bonussen. Tilbage i cellen gav vagten Janni besked på at smide tøjet og bleen. Selv smed han sin uniform inden han låste døren indefra. Med et fast greb smed han Janni ned på sengen, uden at binde hende. Janni var godt liderlig, og begyndte at slikke vagtens store pik. De lå og gramsede på hinanden, og vagten fik gåsehud da jannis kraftige ru arbejdsnæver begyndte at kæle ham overalt på kroppen.



Det føltes som fint sandpapir. I 3 timer lå de og kneppede vildt, Janni skreg da hun kom. Vagtens varme sperm som sprøjtede op i hende fik hendes underliv til at ryste som et jordskælv. Til sidst var de meget udmattede, og vagten klædte sig på. Janni skulle også tage bleen og undertøjet på, inden hun atter blev spændt fast til sengen med læderremmene og den sorte gummigag mellem tænderne. Senere på dagen kom vagten tilbage og løsnede janni, og sendte hende ned i spisesalen. Alle dullerne havde været nede i kælderen den nat, og de så meget trætte ud efter nattens udskejelser. I dagens anledning fik de koteletter og gul budding som belønning, samt cola. det var første gang Janni smagte andet end tykt fiskesuppe i de 10 måneder hun havde været her.



Nogle af de andre duller som havde været ude på øen i 4-5 år , var lige blevet løsladt, og en ny forsyning af kriminelle duller inde fra fastlandet kom derud istedet. Der var flere fra Jannis gamle pigebande. De var lige blevet klippet og indskrevet i pigefængslet og havde fået skiftet deres luderagtige modetøj ud med fængslets blå buseronner og overalls og hvide gummistøvler. De var tydeligt chockerede over den voldsomme modtagelse de havde fået. Anni og Puk genkendte knap Janni. Sidst de havde set Janni havde hun været tynd og splejset som en rigtig fotomodel. Janni havde fået flere former, og musklerne på arme og ben var vokset af det hårde arbejde. hendes klaverhænder var blevet store og grove, som en rigtig fabrikstøs. Anni og Puk fortalte at de hver havde fået 5 år for forskellige småkriminelle ting.



Dette var ikke lige hvad de havde forventet, men dommeren ville give dem en alvorlig lærestreg, og havde sendt dem ud til ungdomsfængslet på den øde ø. Janni skræmte dem yderligere at sådan ville de også komme til at se ud efter nogle måneder. Herude var der ingen fristelser som inde i storbyen, og Janni begyndte at fortælle de forskræmte duller om dagligdagen herude. Her ville de fremover bare komme til at flå fisk i 13½ time om dagen, og få vagternes pik når det behagede dem. Flå fisk og få pik, sagde Janni med en liderlig undertone. Et par timer senere blev alle dullerne låst ind i cellerne igen, de fik at vide at nu var ferien forbi, og i morgen tidlig skulle de på arbejde. Puk råbte og bandede da hun skulle smides ind i den lille celle. Der måtte 3 vagter til at holde hende.



Hun sparkede og bed og kradsede, da hun opdagede at hun skulle have ble på og bindes og gagges. Til sidst blev hun smidt ind på kommandantens kontor. Til skræk og advardsel, kunne de over en højttaler høre hvordan Puk fik spanking med bambusstokken. Det blev en hård nat for Puk, da hun omsider var blevet bundet og gagget i cellen. Hun kunne høre nogle af de andre nyankomnes skrig og stønnen da vagterne begyndte at voldtage dem i cellerne ved siden af. Den næste morgen blev alle dullerne vækket klokken fem, og klokken 6 blev de gennet over i fabrikken.



Det blev en brutal opvågning for Puk og Anni, da vagterne udleverede dem et tykt sæt orange gummioveralls og gummibuseronne. sildesæsonen var gået igang, og nu skulle dullerne skære hovederne af sildene og fjerne indvoldene, og salte dem i store plastictønder. Det flød med indvolde, sildehoveder og sildeskæl overalt i fabrikken. Dullerne blev hurtigt svinet til, godt de skulle bruge både gummioveralls og buseronner. Alle fik en venstrehånds basketballhandske udleveret, så de bedre kunne holde fast i de slimede sild, og ikke skære sig i fingrene, når de skulle gælle dem. Stanken gennemsyrede alt, og Puk var ved at kaste op. Det er fandme for ulækkert råbte hun.



Vagten gav hende et hårdt klask i røven med den store gummistok, og bad hende holde kæft og se at bestille noget istedet for. Vagten stak Puk og Anni hver en skarp kniv, og Janni og Bianca blev sat til at lære de nye duller op, og sætte dem ind i det hårde beskidte arbejde.



Efter en time var alle dullerne smurt ind i sildeskæl, indvolde og blod. Puk, en halv kriminel dulle på 16 år, havde fået vagternes opmærksomhed lige med det samme. Hun så godt ud, slank som en fotomodel med en lækker fast røv og store strittende patter. Egentlig havde vagterne ondt af at hun nu i de næste 5 år skulle opholde sig i disse stinkende omgivelser, men sheriffen inde i hovedstaden havde sendt denne lækre dulle herud, og det kunne der ikke laves om på. Puk havde protesteret vildt allerede ved ankomsten, og ved indgangen til fabrikken, havde de med magt, måtte trække de tunge og stive orange gummioveralls og gummibuseronne ned over Puk. Hun havde allerede med det samme brokket sig over dette uvante arbejde, selv om de andre duller havde beroliget hende med, at det skulle hun nok vænne sig til.



Puk havde nægtet at skulle røre ved de slimede sild, som blev væltet ned i renden foran rækken af dullerne. Bianca havde sagt, at Puk i det mindste skulle være glad for at de havde fået udlevet en maskinstrikket venstrehånds basketballhandske med nogle gummidutter i håndfladen, så de ikke så let ville skære sig i fingrene, når de skulle gælle sildene. Puk synes det var ulækkert, da basketballhandsken med det samme blev gennemvædet med koldt vand og fiskeslim, indvolde og sildeblod. Stanken var ækel, og den gennemsyrede alt. sildene var ikke helt friske den dag. Dullerne gik i gang med at gælle sildene, rive indvoldene ud og skære hovederne af. Snart var deres hænder, ansigter og gummitøj godt sovset ind med disse ulækre sager.



Puks bløde tøsehænder og fingre begyndte at fryse, men ingen gad høre på hendes brokkeri. Hele tiden råbte Puk, at det var fandme skide ulækkert at hun og de andre skulle være smurt ind i de ækle indvolde og sildeskæl. Puk kunne mærke at det løb ned ad underarmene med slim og indvolde og skæl, og råbte at hun ville begynde at strejke! Bianca sagde irriterret, at gummitøjet holdt deres kroppe varme og tørre, hænderne, ansigtet og armene kunne vaskes nogenlunde rene om aftenen inde under bruserne.. Til sidst hentede vagterne Puk, så hun kunne få sig en ordentlig lærestreg. Inde i et rum ved siden af, skulle Puk smide alt tøjet, og vagterne begyndte at undersøge hendes sexede krop med stor nysgerrighed. Puk hvæsede og bed som en vildkat.



Til sidst blev det vagterne for meget, og vaselinekrukken blev hentet frem, og vagterne smurte en masse vaseline op i den nybarberede fisse. Så bandt de en stor dildo fast til kroppen, det var nogle brede læderremme som gik rundt om taljen og en var ført ned igennem skridtet. I remmen som dækkede fissen, var et par huller, til dildoen. Vagterne fandt den tykkeste dildo frem og monterede den fast i skridtet, så strammede de kusseremmen, så den rigtig kunne gnubbe sig dybt op i røvhullet. To sæt tykt gult oljetøj, overalls og buseronne blev hentet inde på lageret, Det ene sæt fik vendt gummisiden indad, og Puk fik trukket det over sin lækre krop. Vagterne tændte for dildoen og Puk begyndte at stønne liderligt. Vagterne strammede selerne på gummioverallserne så det rigtigt kunne mærkes i røvhullet. Udenpå fik Puk det andet sæt oljetøj, og stukket de bare fødder ned i et par grønne gummistøvler.



Vagterne bandt et bredt sort elastikbind rundt om håndleddene og anklerne, Så fandt de to sæt seler frem, og bandt dem om overkroppen. Den ene var nogle tykke sorte læderremme som nærmest havde form som en g-streng, og den anden som en slags BH. Puk blev lagt i håndjern, som blev fastgjort i "bikiniens" ringe. Så fik hun trukket en sort gummimaske ned over hovedet, med huller til øjne, næse og mund. Så blev hun gagget, fik spændt en bred gummipind imellem tænderne og fødderne blev lænket fast til en bred træstav ved anklerne. Vagterne bar grinende den skrigende Puk hen til en stor plastickasse, som var kvartfyldt med sildehoveder og indvolde og smed hende ned i kassen.



Her kan du få lov til at skabe dig lige så tosset du vil, sagde de, og lod Puk ligge der resten af dagen. Der er batteri i dildoen til et par dage tilføjede den ene af vagterne. Først klokken halv otte hev de Puk op, og løsnede hende fra gaggerne og dildoen, og lod hende klæde om til den blå uniform, hvor der med store fede typer var trykt FISKEFABRIK på ryggen og det ene bukseben. Puk var meget udmattet da dullerne omsider kom ind i det store bruserum i fængselsbygningen. De andre duller fortalte hende, at den slags ting kun sjældent skete, og kun hvis en dulle blev for næsvis.



Puk lovede sig selv, at det ville hun ikke prøve en gang til. Efter dullerne havde ædt den tykke fiskesupe, blev de jaget ind i cellerne, smed tøjet på stolen, fik ble på og blev spændt fast til sengene og gagget i mellem tænderne. Om natten kom en af vagterne ind i cellen og voldtog Puk. Du er vist en rigtig lækker lille strigle sagde han. Den evigt sexhungrende Puk blev liderlig da hun så den lækre vagt, og hun lod ham gøre hvad han ville. Trods det væmmelige ophold i fiskekarret hele dagen, var vagtens store pik en god afslutning på dagen. Resten af sildesæsonen lavede Puk ingen ballade i arbejdstiden, og snart begyndte hendes krop at udvikle muskler på arme og ben, og hendes tøsehænder fik hård og ru hud af det hårde arbejde ved silderenden.



Fingrene begyndte også at blive tykkere og Puk begyndte at ligne en rigtig liderlig fabriksdulle.
1 comments

anonymous readerReport 

2012-05-06 17:34:43
Fin historie, du kunne dog bruge et par kommaer.

SUBMIT A COMMENT
You are not logged in.
Characters count: